OM OS

HVEM ER VI OG VELKOMMEN TIL HOTEL FAABORG

Min mand Christian og jeg overtog det smukke gamle Hotel Faaborg den 1. september 2019.
Vores første år er nu vel overstået, trods de nye udfordringer Verden byder os alle. Vi har nydt mødet med alle vores gæster, deres ris & ros samt fantastiske opbakning. Af hjertet tak.

Hotellet er i det forløbne år blevet malet indvendigt, og vi har nu fundet vores helt egen røde tråd – som på Hotel Faaborg er lyseblå. Tråden går igennem alle vores 10 individuelt og personligt indrettede værelser.
Den blå tråd finder du også i de helt nye badeværelser, ligesom den blå farve pryder de nye tæpper på værelser og værelsesgange.

Hos os bliver du mødt i en uformel tone, med service og godt værtskab i højsæde.
Hotel Faaborg ligger i hjertet af Faaborg, hvor du kan nyde udsigten over Torvet fra vores smukke morgenmadsrestaurant.

Det smukke monogram du ser øverst til venstre på forsiden, er en gave fra Jim Lyngvild, designer, modekommentator, fotograf, iværksætter, forfatter og ven af huset.
Vi har siden april 2020 udleveret en Raunsborg Håndcreme til alle gæster, som har bestilt deres overnatning direkte hos os eller på vores hjemmeside. Desuden er vi startet op med salg af produkter, skabt af Jim Lyngvild, og kan vel snart kalde os et ”Boutique Hotel”

Vores motto er ”Solen skinner altid i Faaborg” om ikke andet så på Hotel Faaborg, i form af smil og glade omgivelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores smukke hotel og by.

Charlotte & Christian Stiller

MORGENMAD

Hver dag mellem kl. 8.00 og 10.00 kan du i vores hyggelige restaurant nyde hotellets lækre morgenbuffet. Morgenmaden består bl.a. af Landslagterens pålæg, Anitas hjemmelavede marmelade, friskbagte boller, økologisk frugt, grønt, yoghurt, mælk og juice.

Frokost

Glæd dig til Charlotte Stillers klassiske smørrebrød med et Faaborg-tvist.
Frokost serveres torsdag, fredag og lørdag fra kl. 12.00 til 16.00, og du kan nyde maden både i restauranten og i vores helt egen gårdhave.
Hvis du vil spise i restauranten skal du huske at bestille bord senest 30 min. før ankomst.
Tlf. 62 61 02 45

TREASURE

Designeren og multikunstneren Jim Lyngvild er en rigtig god ven af huset, og i receptionen forhandler vi et lille eksklusivt udvalg af hans nye home collection ’Treasures’. Se hele udvalget hos Koustrup & Co.