PRISER OG VÆRELSER

Alle 10 værelser har gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu med bl.a. helt nye badeværelser og gulvtæpper. Glæd dig til at opleve hotellets lyseblå tråd!

ENKELTVÆRELSE

Vi råder over en række skønne værelser, som alle har deres helt egen indretning. Dette gør at du vil opleve forskellige skønne værelser som ikke er ens i deres udtryk.

Enkeltværelse med morgenmad: 795 kr.

DOBBELTVÆRELSE

Vi råder over en række skønne dobbeltværelser, som alle har deres helt egen indretning. Dette gør at du vil opleve forskellige skønne værelser som ikke er ens i deres udtryk.

Dobbletværelse med morgenmad: 995 kr.

MORGENMAD

Hver dag mellem kl. 8.00 og 10.00 kan du i vores hyggelige restaurant nyde hotellets lækre morgenbuffet. Morgenmaden består bl.a. af Landslagterens pålæg, Anitas hjemmelavede marmelade, friskbagte boller, økologisk frugt, grønt, yoghurt, mælk og juice.

Frokost

Glæd dig til Charlotte Stillers klassiske smørrebrød med et Faaborg-tvist.
Frokost serveres torsdag, fredag og lørdag fra kl. 12.00 til 16.00, og du kan nyde maden både i restauranten og i vores helt egen gårdhave.
Hvis du vil spise i restauranten skal du huske at bestille bord senest 30 min. før ankomst.
Tlf. 62 61 02 45

TREASURE

Designeren og multikunstneren Jim Lyngvild er en rigtig god ven af huset, og i receptionen forhandler vi et lille eksklusivt udvalg af hans nye home collection ’Treasures’. Se hele udvalget hos Koustrup & Co.